Sistemi inteligjent i klasifikimit dhe riciklimit AIS për mbetjet e letrës shtëpiake

Si të trajtoni letrën e mbeturinave

Letra e përditshme e mbeturinave do të përmbajë shumë shirita dhe lecka. Edhe metali dhe papastërtitë e tjera, sipas statistikave, përmbajtja është rreth 5%, pas përpunimit paraprak, pastërtia e letrës mund të arrijë 99.5%

Analiza e mbeturinave të letrës dhe lëkurës

Për shkak se materialet në çdo vend janë të ndryshme, ne bëjmë planin më të arsyeshëm të renditjes bazuar në lëndët tuaja të para.

zp1

Shirit mbeturinash

Mund të hiqni shiritin e dopuar në letër të mbeturinave për ju

fz1

Shpaketimi i letrës së mbeturinave

Zgjidheni letrën e thyer dhe të thyer të letrës së mbeturinave për ju

sb

Pëlhurë e hedhur poshtë

Zgjidheni heqjen e pëlhurave të hedhura për ju

Pajisjet përkatëse të renditjes

Për asgjësimin e letrës së hedhur, ne rekomandojmë pajisjet e mëposhtme

CX1

Ndarës magnetik

Ndarësi mund t'ju ndihmojë të zgjidhni letrën e mbeturinave metalike dhe të siguroni që pajisja juaj të funksionojë siç duhet

BS

Thërrmues

Thërrmuesi mund të zgjidhë copën e letrës së thyer që ju të kryeni renditjen tjetër

NIR-分选机

Makinë për klasifikim të spektrit NIR

Makina e klasifikimit të spektrit NIR mund të zgjidhë klasifikimin e lëkurës së letrës dhe papastërtitë si metali dhe lecka mund të hiqen.