• banderola1
  • haibao2
  • 清洗线
  • NIR英文---750
  • 废钢尾料中文---副本
gjuhe

PRODUKTET TONA

MAEDA BRAND PRODUCTS

  • 公司1
  • 公司2

Dongguan Haibao është një fabrikë të specializuar në elektrosta plastikës ndarëse dhe ndarës gome. Elektrostatike plastika ndarës është aplikuar në të ndarë të plastikës të përziera që nuk mund të ndara me densitetit të procesit flotacion dhe të disponueshme në ndarjen e plastikës të përziera siç ABS, PS, PP, PET, PVC, ZM, PE, PO etj) dhe ndarës gome është përdorur për të ndarë gome / silikoni prej plastike. separator ynë është shumë popullor në Kinë fushë plastike riciklimit. Më shumë se 80% e plastikës elektrostatike Separator në Kinë është nga fabrika tonë.

Teknologjia kineze është më e mira në botë dhe politika e MAEDA "Made in China" nënkupton një proces të klasit të lartë, të qëndrueshëm të zhvillimit dhe prodhimit brenda Kinës.

Produkte të veçanta

Aplikimet për Mini vinçin tonë janë të pakufishme. Këtu do të shihni një galeri imazhesh dhe videosh për të gjetur frymëzim për punën tuaj të ardhshme.