• банер 1
  • хаибао2
  • 清洗线
  • NIR英文---750
  • 废钢尾料中文---副本
јазик

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

МАЕДА БРЕНД ПРОИЗВОДИ

  • 公司1
  • 公司2

Dongguan Haibao е фабрика специјализираат во Електростатски пластика Разделувач и гумени одвоите. Електростатичко пластика сепаратор се применува за одделни мешани пластика кои не може да се одвои од страна на густината на процесот на флотација и уред во одвојување мешани пластика како што се ABS, PS, PP, PET, ПВЦ, PA, PE, PO и така натаму) и гума сепаратор се користи за да се одделат гума / силиконска од пластика. Нашите сепаратор е многу популарна во областа на рециклирање на пластика во Кина. Повеќе од 80% од пластика Електростатски Разделувач во Кина е од нашата фабрика.

Кинеската технологија е најдобра во светот и политиката на МАЕДА „Произведено во Кина“ значи врвен, конзистентен процес на развој и производство во Кина.

Карактеристики производи

Апликациите за нашиот Mini Crane се неограничени. Овде ќе видите галерија на слики и видеа за да најдете инспирација за вашата следна работа.