за нас

haibaoabou-us

Dongguan Haibao е фабрика специјализираат во Електростатски пластика Разделувач и гумени одвоите. Електростатичко пластика сепаратор се применува за одделни мешани пластика кои не може да се одвои од страна на густината на процесот на флотација и уред во одвојување мешани пластика како што се ABS, PS, PP, PET, ПВЦ, PA, PE, PO и така натаму) и гума сепаратор се користи за да се одделат гума / силиконска од пластика. Нашите сепаратор е многу популарна во областа на рециклирање на пластика во Кина. Повеќе од 80% од пластика Електростатски Разделувач во Кина е од нашата фабрика.