Rreth nesh

haibaoabou-us

Dongguan Haibao është një fabrikë të specializuar në elektrosta plastikës ndarëse dhe ndarës gome. Elektrostatike plastika ndarës është aplikuar në të ndarë të plastikës të përziera që nuk mund të ndara me densitetit të procesit flotacion dhe të disponueshme në ndarjen e plastikës të përziera siç ABS, PS, PP, PET, PVC, ZM, PE, PO etj) dhe ndarës gome është përdorur për të ndarë gome / silikoni prej plastike. separator ynë është shumë popullor në Kinë fushë plastike riciklimit. Më shumë se 80% e plastikës elektrostatike Separator në Kinë është nga fabrika tonë.