Електростатски пластичен сепаратор


детали за производот

Тагови производ

Поврзано видео

Повратни информации (2)

We offer fantastic strength in high quality and enhancement,merchandising,income and marketing and procedure for пластични отпад , гума за разделување , сортирање машина , Any requires from you will be paid with our best attention!
Електростатски пластичен сепаратор Детали:

Краток опис:

  Electrostatic Plastics separator   produce introduction of Electrostatic Plastics separator-HB1500 Electrostatic Plastics separator-HB1500 is the latest invention high quality with CE with CE certificate 1 Year Warranty. In order to ensure normal operation of the captain during electrostatic separation, ABB high quality motor, EASYCON PLC control system, WINPARK temperature controller, kunlun state touch screen and YIJIA industrial control relay are selected. product para...

 

Пластика електростатско сепаратор

 

 • произведуваат воведување на сепаратор за електростатска пластика-HB1500

Сепаратор за електростатска пластика-HB1500 е најновиот изум со висок квалитет со CE со CE сертификат 1 година гаранција. Со цел да се обезбеди нормално функционирање на капетанот при електростатско одвојување, избрани се висококвалитетен мотор ABB, контролен систем EASYCON PLC, контролер за температура WINPARK, екран на допир со состојба kunlun и индустриско контролно реле YIJIA.

 • параметар на производот (спецификација) на Electrostatic Plastics separator-HB1500

План бр.

Име на производ

Опис

Волумен

Излезен капацитет

1

Сепаратор за електростатска пластика-HB1500

Електростатски сепаратор од пластика * 1

должина: 9000мм;
ширина: 5100мм;
висина: 5800 мм

1-1,5 T/H

Силос за хранење * 1

Транспортер за завртки * 3

Кофа Convegor * 7

 

 • Карактеристика на производот и примена на сепараторот за електростатска пластика-HB1500

1) Се применува на мешана пластика која не може да се одвои со густината на процесот на флотација

2) Достапно во одвојување мешана пластика, како што се:

а) ПЕТ ПВЦ

б) ПП ПЕ

в) PC PMMA

г) ABS PS PP

3) Чистота: 98%-99%.

4) Безбедно ниска струја: 2mA-4mA.

5) Моќност: 110KW-130KW

6) Површина на подот: 90-95㎡

 

 • детали за производство на сепаратор за електростатска пластика-HB1500

ПОСТАВУВАЊЕ HB3000

 

1692862672477 标准小静电机英文版_02 标准小静电机英文版_03

标准小静电机英文版_04 标准小静电机英文版_05 标准小静电机英文版_06 标准小静电机英文版_07

标准小静电机英文版1 标准小静电机英文版2 标准小静电机英文版3 标准小静电机英文版10

 • Квалификација на производот на сепаратор за електростатска пластика-HB1500

CE11

 

 

 • испорака, испорака и сервирање на сепаратор за електростатска пластика -HB1500

Испорака во рок од 45 дена

Целосна 1-годишна гаранција;

 • Најчесто поставувани прашања

1) П: што е со договорот со пластичниот дијаметар со машина?

A: 22MM-28MM

2) П: дали можете да го сортирате металот по сепаратор од електростатска пластика, на пример бакар, алуминиум или цинк итн?

О: Многу ми е жал што не можам да се занимавам со метал.

1) П: дали можете да ми ги испратите деталите и датотеките на металниот сепаратор и NIR оптичкиот сортатор?

А:метален сепаратор и NIR оптичкиот сортатор сè уште се пробни, предвидуваме дека ќе се продаваат на крајот на декември.

 

 


Слики со детали за производот:

Слики со детали за електростатичен пластичен сепаратор

Слики со детали за електростатичен пластичен сепаратор

Водич за сродни производи:
Постројката за одвојување на воздухот обезбедува индустриски гасови со висока чистота
Работи што треба да ги знаете за сепараторите за воздух

To meet the customers' over-expected gratification , we have our robust crew to offer our best over-all support which includes marketing, income, coming up with, production, excellent managing, packing, warehousing and logistics for Electrostatic plastic separator, The product will supply to all over the world, such as: Jakarta, Costa Rica, Lyon, Since the establishment of our company, we have realized the importance of providing good quality products and the best before-sales and after-sales services. Most problems between global suppliers and clients are due to poor communication. Culturally, suppliers can be reluctant to question things they do not understand. We break down those barriers to ensure you get what you want to the level you expect, when you want it.
 • A good manufacturers, we have cooperated twice, good quality and good service attitude.
  5 ѕвездиBy Karl from Auckland - 2016.08.18 18:38
  The customer service reprersentative explained very detailed, service attitude is very good, reply is very timely and comprehensive, a happy communication! We hope to have a opportunity to cooperate.
  5 ѕвездиBy Eleanore from Karachi - 2016.07.28 15:46
  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

  Поврзани производи