Separator palastik éléktrostatik


Rincian produk

Tag produk

Video Patali

Eupan balik (2)

We have now a specialist, efficiency staff to provide good quality company for our consumer. We normally follow the tenet of customer-oriented, details-focused for Mesin Daur Ulang Mobil , Daur Ulang Mesin Plastik , Énergi éléktrostatik , We wholeheartedly welcome customers all over the world come to visit our factory and have a win-win cooperation with us!
Pamisah palastik éléktrostatik Rincian:

Katerangan pondok:

  Electrostatic Plastics separator   produce introduction of Electrostatic Plastics separator-HB1500 Electrostatic Plastics separator-HB1500 is the latest invention high quality with CE with CE certificate 1 Year Warranty. In order to ensure normal operation of the captain during electrostatic separation, ABB high quality motor, EASYCON PLC control system, WINPARK temperature controller, kunlun state touch screen and YIJIA industrial control relay are selected. product para...

 

Separator Plastik éléktrostatik

 

  • ngahasilkeun bubuka éléktrostatik Plastics separator-HB1500

éléktrostatik Plastics SEPARATOR-HB1500 teh penemuan panganyarna kualitas luhur kalawan CE kalawan sertipikat CE 1 Taun Garansi. Dina raraga pikeun mastikeun operasi normal tina kaptén salila separation éléktrostatik, ABB motor kualitas luhur, EASYCON PLC sistem kontrol, WINPARK suhu controller, kunlun kaayaan layar toél jeung YIJIA kontrol industri relay dipilih.

  • parameter produk (spésifikasi) éléktrostatik Plastics separator-HB1500

Rencana No.

Ngaran Produk

Katerangan

Jilid

Kamampuh kaluaran

1

Palastik éléktrostatik Separator-HB1500

Pamisah Plastik éléktrostatik * 1

panjangna: 9000mm;
rubak: 5100mm ;
luhur: 5800mm

1-1.5T / H

Feeding Silo * 1

Screw conveyor * 3

Ember Konvegor * 7

 

  • Fitur produk sareng aplikasi tina éléktrostatik Plastics separator-HB1500

1) Diterapkeun kana plastik campuran anu teu tiasa dipisahkeun ku dénsitas prosés flotasi

2) Sadia dina misahkeun plastik campuran, kayaning:

a) PET PVC

b) PP PE

c) PC PMMA

d) ABS PS PP

3) Purity: 98% -99%.

4) Aman low ayeuna: 2mA-4mA.

5) kakuatan: 110KW-130KW

6) Wewengkon lanté: 90-95㎡

 

  • rinci produksi éléktrostatik Plastics separator-HB1500

HB3000 LAYOUT

 

1692862672477 标准小静电机英文版_02 标准小静电机英文版_03

标准小静电机英文版_04 标准小静电机英文版_05 标准小静电机英文版_06 标准小静电机英文版_07

标准小静电机英文版1 标准小静电机英文版2 标准小静电机英文版3 标准小静电机英文版10

  • Kualifikasi produk tina éléktrostatik Plastics separator-HB1500

CE11

 

 

  • nganteurkeun, Pengiriman barang Jeung porsi of éléktrostatik Plastics separator -HB1500

Pangiriman dina 45 poé

Garansi pinuh 1 Taun;

  • FAQ

1) Q: kumaha ngeunaan deal diaméterna palastik ku mesin?

A: 22MM-28MM

2) Q: Dupi anjeun nyortir logam ku éléktrostatik Plastics separator, contona tambaga, aluminium atawa séng jsb?

A: Hapunten pisan nu teu tiasa nungkulan logam.

1) Q: Naha anjeun tiasa ngirimkeun detail sareng file separator logam sareng NIR Optical Sortor?

A: separator logam jeung NIR Optical Sortor masih trial-praduce, urang ngaduga eta bakal dijual dina ahir Désémber.

 

 


Gambar detil produk:

Gambar detil separator plastik éléktrostatik

Gambar detil separator plastik éléktrostatik

Panungtun Produk Patali:
Tiasa Pisahkeun Nyalametkeun Nikah anjeun?
Naon Dupi Siklon Separators?

We have been experienced manufacturer. Wining the majority of the crucial certifications of its market for Electrostatic plastic separator, The product will supply to all over the world, such as: Grenada, Iraq, Oslo, Our company adheres to the spirit of "lower costs, higher quality, and making more benefits for our clients". Employing talents from the same line and adhering to the principle of "honesty, good faith, real thing and sincerity", our company hopes to gain common development with clients from both at home and abroad!
  • It can be said that this is a best producer we encountered in China in this industry, we feel lucky to work with so excellent manufacturer.
    5 BéntangBy Athena from Azerbaijan - 2016.12.02 14:11
    The factory workers have rich industry knowledge and operational experience, we learned a lot in working with them,we are extremely grateful that we can encount a good company has excellent wokers.
    5 BéntangBy Donna from Riyadh - 2015.09.23 17:37
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali