Haibao brillerer med Taizhou-udstillingen og Chengdu-udstillingen

Oktober i år bliver en travl måned.

Taizhou, Zhejiang

未标题-1-800-800

Den 11. oktober 2018 solhverv 14 afholdes den 18. Kinas plastmesse (benævnt plastmessen) som planlagt i Taizhou internationale udstillingscenter, Zhejiang-provinsen.

Kinas plastmesse er gået ind i sit 18. år, siden den blev afholdt første gang i 2001. Efter 18 års udvikling er Kinas plastmesse blevet et vigtigt vindue til fuldt ud at vise plastindustrien, hvilket tiltrækker internationale handlende til at komme ind på et lokalt plastmarked, og forståelse af Kinas plastindustri er en vigtig platform.

I år ledede Chen yijun, partisekretær for CPC's centralkomité, et møde i partiudvalgets finansielle og økonomiske ledergruppe. Og taizhou-støbevirksomheder er en af ​​de "syv hundrede milliarder".

Succesen med Kinas plastmesse er uadskillelig fra den lokale plastindustri, som også er vokset til en national industriudviklings "vane". Kinas plastmesse er baseret på plastindustrien i Taizhou, Zhejiang-provinsen og har til formål at fremme udviklingen af branchen. Den professionelle organisation, markedsføringsdriften og internationaliseringsideen sikrer udstillingens vitalitet. Udstillingen frembringer konstant nye ideer, introducerer avancerede og innovative teknologiapplikationer til plastindustrien og giver virksomheder innovativ styrke til at vokse sammen med industrien.

Faktisk på plastmessen afholdt på samme tid, har Taizhou plastindustri været hurtig udvikling. Det rapporteres, at der er mere end 12.000 plastproduktionsvirksomheder i Taizhou by. Taizhou er blevet oprindelses- og distributionscenteret for plastprodukter i Kina, især de daglige fornødenheder af plast.

Forretningseliten i vores dongguan haibao viser deres styrke og tillid til udstillingen.

未标题-2-800-800未标题-3-800-800

Chengdu, Sichuan

Gå gennem web berømthed bjergby – chongqing, har set tusind søer by – wuhan, og så om det gyldne efterår oktober, chengdu gade – en gryde med god vin, for at møde venner med færdigheder!

未标题-1

Udstyrsfremstillingsindustrien i den vestlige festival — – 2018 jia international intelligent udstyrsudstilling af chengdu-udstillingen er planlagt til 11-13 oktober i chengdu århundredes by nye internationale udstillingscenter hal 4-6, udstillingen fokuserer på intelligent fremstilling, originalitet til at skabe intelligent fremstilling, gummi og plastik, metalplader, laseremballage, formfremstilling og andet udstillingsområde, mere end 400 virksomheder samlet i, viser størrelsen på 30.000 kvadratmeter, viser indholdet dækker produktionsanlæg industrikæde, for at fremme den nye teknologi, nyt udstyr, ny teknologiapplikation i industrien.

未标题-2-800-800

Temaudstillingsområdet for dette udstillingskædelayout dækker den industrielle kæde af produktionsanlæg, samlingen af ​​berømte virksomheder og demonstrationen på stedet af intelligent produktion og forarbejdning.Mitsubishi, siti city, hengcheng, fuyu, kama, jinji, jugao, zhonyang og andre mærkevirksomheder, avancerede værktøjsmaskiner, produkter udviste alle præcisionsbearbejdning; Udstillingen vil blive afholdt på samme platform med højkvalitetsarbejdere/knive/klemmer/måleværktøjer. , vil bringe udsøgte støbeprodukter, on-site udveksling af avancerede behandlingsprogrammer. Baichao dieneng, chutian, hongshan, huagong, weike, huineng og andre laservirksomheder er alle klædt på til at deltage i metalpladeudstillingsområdet, der demonstrerer den faktiske laserskæring. Jinfeng, jinaolan, gu anli og andre virksomheder vil også bringe puncher virksomheder, der danner forarbejdningsindustrien grænseinformation one-stop mast eh.  未标题-1-800-800

Send din besked til os:

Forespørgsel nu
  • [cf7ic]

Indlægstid: 15. oktober 2018