O le faʻavae galue, faʻaogaina o faʻaoga ma uiga faʻatulagaina o le electrostatic sorter

(1) Ta'iala galue

Electrostatic sorter o se metotia e faʻaogaina ai le eseesega o mea eletise o vaega taʻitasi i mea mautu i le eletise eletise maualuga e iloa ai le vavaeeseina. O mea i totonu o le electrostatic sorter e molia e ala i le faʻaulu saʻo. Pe a faʻafesoʻotaʻi saʻo le mea ma le electrode conductive, o le mea o loʻo i ai le faʻatinoga lelei o le conductive o le a maua le moliaga ma le polarity tutusa e pei o le electrode ma faʻafefe. Pe a faʻafesoʻotaʻi le meafaitino poʻo le leai o se taʻavale ma le le lelei o le faʻatinoga o le faʻatinoga ma le paʻu ua molia, o le a faʻapipiʻiina, ma o le faʻafeagai o le tau faʻatatau o le a faʻatupuina i le pito i tafatafa o le paʻu ma tosina mai e le paʻu, ina ia iloa ai le vavaeeseina o le eseese. mea eletise.

 

小静电2

(2) Aofaiga o le talosaga

 

E fetaui lelei mo le tuueseeseina o meafaitino ma meatotino conductive eseese o vaega taitasi, e pei o le tuueseeseina o nisi uamea uʻamea, le vavaeeseina ma le toe faʻaleleia o mea uamea, ma isi. i semiconductor, palasitika, u'amea e le-ferrous vaega e tolu.

 

(3) Uiga fa'avae

 

O vaega autu o le fa'avasegaina o mea fa'aeletise o se pa'u fa'apipi'i e le lelei ona molia ma se seti o eletise lelei e latalata i le pa'u ma le fafaga. Pe a latalata le mea i luga o le paʻu, ona o le faʻaosoina o le eletise eletise maualuga, o le a faʻapipiʻiina ma faʻamalosia le pito i luga o le taʻavale, lea e tosina mai e le eletise eletise polymeric o le paʻu. A maeʻa faʻafesoʻotaʻi, o le a le lelei ona molia ona o le faʻauluina, faʻafefe e le taʻavale i lalo o le gaioiga a Coulomb malosi, ma pa'ū i fafo o le taʻavale. E le maua e le Insulator le aafiaga o loʻo i luga, e vave ona paʻu i lalo e le uila, e ausia ai le vavaeeseina o le taʻavale ma le insulator.

 

Electrostatic separator vaega:

* Le fa'aogaina o le tele o le corona electrostatic composite arc structure electrode, o le fa'aogaina o le fafaga fa'afefeteina o le pu umi ma talafeagai mo le fafaga fafaga ituaiga fa'ameamea;

 

* Fa'atasi ai ma le lautele o le fa'ato'aga o le korona, masini fa'apitoa e fa'agogo ai, faiga fa'afefe le lefulefu;

 

* Malosiaga eletise maualuga, faʻaogaina faʻainisinia ma eletise, maualuga le faʻavasegaina lelei, faʻaitiitia le malosi;

 

* O le masini e lelei le faʻamaufaʻailogaina; Faiga talafeagai, faʻapipiʻi, tele gafatia gaioiga;

 

* O lo'o fa'atulaga mea fa'avevela i totonu o le fa'aputu fa'avasega;

 

* Pulea eletise faʻaaogaina le PLC faʻatonutonu polokalame faʻatonu ma le faʻaliliuina o taimi, faʻatasi ai ma le puipuiga o le saogalemu, faʻalavelave faʻafuaseʻi ma isi nofoaga, e faʻamautinoa ai le faʻavasegaina lelei ma le faʻaogaina o masini ma eletise.

高端静电分选机英文2

 

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • [cf7ic]

Taimi meli: Oke-20-2022