• Safeguard
 • Safeguard
 • 12321 (1)
 • 12321 (2)
 • 12321 (3)
 • 12321 (4)
 • 12321 (5)
 • 12321 (6)

ШТО ПРАВИМЕ?

 • SDR
 • 559337429929318321

Dongguan Haibao е фабрика специјализираат во Електростатски пластика Разделувач и гумени одвоите. Електростатичко пластика сепаратор се применува за одделни мешани пластика кои не може да се одвои од страна на густината на процесот на флотација и уред во одвојување мешани пластика како што се ABS, PS, PP, PET, ПВЦ, PA, PE, PO и така натаму) и гума сепаратор се користи за да се одделат гума / силиконска од пластика. Нашите сепаратор е многу популарна во областа на рециклирање на пластика во Кина. Повеќе од 80% од пластика Електростатски Разделувач во Кина е од нашата фабрика.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ

  ПРОИЗВОДИТЕЛ

  Професионална производител на машини производи речиси 10 години. Нашата фабрика се наоѓа во Dongguan.
 • Квалитет

  Квалитет

  Секогаш го става на квалитетот на прво место и строго врши надзор на квалитетот на производот на секој процес.
 • тим

  тим

  Тимот на технологија развива и постојано зголемување на износот на технологијата во Dongguan.
WhatsApp Online Chat !