Babagan awake dhewe

haibaoabou-us

Dongguan Haibao punika pabrik spesialis ing elektrostatik plastik pamisah lan pamisah karet. plastik elektrostatik pamisah wis Applied kanggo misahake plastik campuran sing ora bisa dipisahake dening Kapadhetan saka proses flotation lan kasedhiya ing pamisahan plastik campuran kayata ABS, PS, PP, PET, PVC, PA, PE, PO lan ing) lan separator karet digunakake kanggo misahake karet / silicone saka plastik. separator banget populer ing lapangan ulang plastik China. Luwih saka 80% Plastic elektrostatik pamisah ing China punika saking pabrik kita.


WhatsApp Online Chat !