• Safeguard
  • Safeguard
  • 12321 (1)
  • 12321 (2)
  • 12321 (3)
  • 12321 (4)
  • 12321 (5)
  • 12321 (6)

Apa aku?

  • SDR
  • 559337429929318321

Dongguan Haibao punika pabrik spesialis ing elektrostatik plastik pamisah lan pamisah karet. plastik elektrostatik pamisah wis Applied kanggo misahake plastik campuran sing ora bisa dipisahake dening Kapadhetan saka proses flotation lan kasedhiya ing pamisahan plastik campuran kayata ABS, PS, PP, PET, PVC, PA, PE, PO lan ing) lan separator karet digunakake kanggo misahake karet / silicone saka plastik. separator banget populer ing lapangan ulang plastik China. Luwih saka 80% Plastic elektrostatik pamisah ing China punika saking pabrik kita.

PRODUCTS kita

  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka Products Machinery saklawasé 10 taun. pabrik kita dumunung ing DongGuan.
  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • Team

    Team

    Tim Teknologi develops lan makaryakke jumlah tau nambah teknologi ing Dongguan.
WhatsApp Online Chat !